Cap de setmana a MONTSERRAT – 8, 9 i 10 de desembre

Sent l’energia de Montserrat i forma’t en Tècnica Estructural

 

HORARI: divendres 8 de 16 a 19 h, dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 13:30 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).


Mòdul 1

ÉS PER A TU SI: vols millorar el teu benestar i el del teu entorn, sigui per a  aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar la majoria de dolors físics. Aprendràs a alleugerir el dolor puntual, equilibrar l’esquelet i recol·locar les vèrtebres energèticament. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul no és necessària cap mena de formació prèvia.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a la realització del Mòdul 2 de Teràpia Estructural.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure i roba còmode. Et recomanem que portis malles o pantalons curts per tal de veure sobre quins punts de les cames estem actuant. Com que treballarem l’esquena, és important que les dones portin sostenidors que es puguin descordar amb facilitat.

PREU: 390 €


Mòdul 2

ÉS PER A TU SI: has estat practicant la Teràpia Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Teràpia Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Teràpia Estructural al nostre lloc web.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure. Si tens pensat treballar amb l’ordinador portàtil o tauleta, el pots portar l’últim dia de la formació.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient.

PREU: 510 €MATERIAL QUE OFERIM: 
dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

REPETICIÓ: si vols repetir una formació, posa’t en contacte amb la Nerea Armesto (+34 621 180 530).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal corresponent a la formació desitjada, i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ El segon pagament, s’ha d’efectuar segons les indicacions descrites al correu de confirmació.

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

08 – 10 des. 2023
A partir de 390

Localització

APARTAMENTS MO
Carrer del Camp, 4, 08691 Monistrol de Montserrat, Barcelona, Espanya

Impartit per

X

Reservar esdeveniment

Paga i senyal del Mòdul 1 a MONTSERRAT – 8, 9 i 10 de desembre
Paga i senyal
Disponible Inscripcions: Il·limitat
El “Paga i senyal del Mòdul 1 a MONTSERRAT – 8, 9 i 10 de desembre” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Paga i senyal del Mòdul 2 a MONTSERRAT – 8, 9 i 10 de desembre
Disponible Inscripcions: Il·limitat
El “Paga i senyal del Mòdul 2 a MONTSERRAT – 8, 9 i 10 de desembre” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0