Mòdul 2 de Tècnica Estructural a MATARÓ/EN LÍNIA – 29 i 30 de desembre

ÉS PER A TU SI: has estat practicant la Teràpia Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Teràpia Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Teràpia Estructural al nostre lloc web.


Formació en presencial

HORARI: divendres de 10 a 19 h i dissabte de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).

MATERIAL QUE OFERIM: dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure. Si tens pensat treballar amb l’ordinador portàtil o tauleta, el pots portar l’últim dia de la formació.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones, necessitem el seu permís conscient. 


Formació en línia

HORARI: divendres de 10 a 19 h i dissabte de 10 a 18 h.

QUE NECESSITES: ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet.

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXI EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones, necessitem el seu permís conscient. 

UNEIX-TE A LA REUNIÓ DE ZOOMREPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE:
si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb la Gemma Vila (+34 622 082 930).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació, tens dues opcions per realitzar la resta del pagament:

  • En efectiu  el primer dia de la formació.
  • Per transferència: abans de la formació.

IBAN: ES12 0182 4170 0402 0173 2467
Titular: Gemma Vila Pages.
Concepte: El teu nom.
Import: 435€

IMPORTANT: Si una setmana abans de l’inici de la formació no s’ha assolit el mínim d’alumnes necessaris per a realitzar-la, tens l’opció de realitzar-la en una altra data o recuperar l’import íntegre.


 

29 – 30 des. 2023
510.00€

Localització

MATARÓ (Cr Gavina)
Carrer Gravina, 6 08301 MATARÓ

Impartit per

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural a MATARÓ/EN LÍNIA – 29 i 30 de desembre
Paga i senyal
Disponible Inscripcions: Il·limitat
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural a MATARÓ/EN LÍNIA – 29 i 30 de desembre” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0