Mòdul 2 de Teràpia Estructural a PREMIÀ DE MAR – 30 de setembre i 1 d’octubre

HORARI: dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Teràpia Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Teràpia Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Teràpia Estructural al nostre lloc web.MATERIAL QUE OFERIM:
dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure. Si tens pensat treballar amb l’ordinador portàtil o tauleta, el pots portar l’últim dia de la formació.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. REPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE:
si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb la Joana Castro (+34 619 708 676).


Data

30 set. 2023 – 01 oct. 2023
Caducat!

Cost

510.00€

Localització

ABRIENDO LAS ALAS
Carrer Doctor Marti Casas, 25 A 08330 PREMIÀ DE MAR
Web
https://abriendolasalas.com/

Impartit per

  • Joana Castro
    Joana Castro

    Treball amb persones, relacions entre persones, animals, empreses, espais i habitatges. Les sessions poden ser presencials o a distància.

    Xerrades gratuïtes i formacions a Premià de Mar

X