Aigua floral de xiprer

36,50 

Ingredients: Cupressus sempervirens hidrosol (procedent de l’agricultura ecològica). 100 % pur.

Natural, sense barreges ni manipulacions. Extret artesanalment per destil·lació amb arrossegament de vapor i foc. Destil·lació completa.

Part de la plantada utilitzada: Fulles i fruits.

Olor: Solemne, balsàmic, enfustat i cítric (procedent d’essències naturals, pot canviar lleugerament a cada collita o en madurar).

Apte per a ús alimentari.

En estoc

Per via interna

Propietats:
  • Ajuda en casos de cel·lulitis, edema i retenció de líquids.
  • Congestió hepàtica i renal.
  • Cistitis.
  • Cames pesades, varius.
  • Hemorroides.
Proposta d'ús:

Dissoldre una o dues cullerades soperes d'hidrolat en un litre d'aigua per anar bevent al llarg del dia. Una altra opció és dissoldre una culleradeta de postres d'hidrolat en un got d'aigua tèbia tres cops al dia. Els efectes del consum diari d'aigua de xiprer s'observen a partir d'unes quatre setmanes, una fase lunar.

 

Per via externa

Propietats:
  • En tractaments, com a complement per a la cel·lulitis millorant la microcirculació de la pell.
  • Tractament anti acne, èczema i cuperosi.
  • Calma el cuir cabellut irritat i és indicat en el tractament de la caspa.
Proposta d'ús:

Perfecte per a l'elaboració de productes cosmètics de tota mena (cremes, xampús, desodorants, tònics i locions). Es pot aplicar l'hidrolat en cotons xops, en compreses, directament a l'aigua de bany o en banys de seient. Aplicat sobre la pell o una culleradeta de postres d'hidrolat en polvoritzadors atmosfèrics i energètics.

 

Ús culinari

Proposta d'ús:

Afegir en la preparació d'infusions, batuts, sucs, guisats, dolços, pastissos... Pel seu suau toc de fusta perfecte per a peixos, infusions i arrossos. Podem diluir una culleradeta de postres per a cada 500 ml de líquid. L'hem d'afegir a les nostres receptes quan la preparació estigui temperada o freda, per evitar que es volatilitzin els aromes.

 

Psicoemocionals i energètiques

La seva clara signatura saturnina ens ajuda a connectar amb la terra, les coses materials, l'ordre i l'estructura sense perdre de vista com l'arbre fa d'antena a les estrelles.

 

Conservació

Aquest hidrolat, o aigua floral, es pot conservar entre un i dos anys protegit de la llum i la calor (a uns 10 °C). L'envàs de vidre violeta el protegeix i manté totes les seves propietats físiques i energètiques. Et recomanem que reutilitzis aquest envàs o el reciclis.

* Les propietats i usos responen a tota la bibliografia consultada. Ni les dades, ni les propostes d’ús implicaran cap garantia legalment vinculant que el producte té un propòsit específic. No ens fem responsables de l'ús inadequat dels productes subministrats.