Globus blau

Què és el Projecte Globus blau?

Aprendre a viure en harmonia amb el nostre entorn i el nostre ésser, és pensar en les nostres necessitats, relacions, emocions, genètica, reaccions biològiques, mecanismes de defensa, etc. En definitiva, és arribar a una entesa de l’ésser humà en tots els seus plans: com viu, quins són els problemes i com els gestiona.

El Projecte Globus blau neix amb la intenció d’acompanyar persones a fer un canvi profund i posar a l’abast de tothom una eina que dona el poder i la capacitat de transformar-se. Els anys d’experiència a la consulta ens han posat davant la necessitat de canviar la percepció sobre la gestió de la nostra pròpia salut.

Com ja deia el Dr. Bach: “Un hospital ideal hauria de ser un santuari de pau, esperança i alegria. Sense problemes; sense sorolls; completament desproveït de tots aquests aterridors instruments i aparells actuals; lliure d’olor d’antisèptics i anestèsics; lliure de tot allò que suggereixi malaltia i patiment”.

Des de la medicina, la Naturopatia i les teràpies emocionals, busquem transmetre i acompanyar des d’una mirada holística, perquè tothom que vulgui, obtingui les eines necessàries que li permetin gestionar la vida d’una manera més conscient. Busquem poder arribar a una avaluació de la malaltia i de la salut diferent de la que coneixem actualment, amb un pensament totalment integrat i holístic. La salut és l’únic art en què som llenç i artista alhora. El nostre propòsit és compartir les eines necessàries per fer de la salut precisament això, un art a l’abast de tothom.

Qui som?

Carla Ansede (+34 687 287 225)

“Cada persona és una obra d’art i un artista, escultor del marbre de la pròpia vida”.

Naturòpata amb més de deu anys d’experiència. Experta en Teràpia Floral, Cinesiologia, Reflexologia i Auriculoteràpia. Docent al Graduat de Naturopatia, Cicle formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria, Cicle formatiu de Dietètica i Nutrició, Herbodietètica, Fisioestètica i Health Coaching, entre d’altres. Tallerista i facilitadora de retirs.

Mar Casadevall (+34 667 474 932)

“La resposta és a la causa, no al símptoma.”

Eterna estudiant de la vida i de personalitat inquieta. Vaig començar els meus estudis al món de la salut a 18 anys, a través de l’esport i del massatge. La recerca del perquè dels dolors físics, em va portar a descobrir Teràpia Estructural, que va fer un tomb a la meva vida i va donar resposta a les meves preguntes. Poc després, l’accés als estudis de Naturopatia va tancar el cercle i va encaminar el meu propòsit de vida, al que estic dedicada en cos i ànima. El meu objectiu és compartir, des de la meva experiència personal, tot allò que m’ha ajudat en el camí.

Doctora Montse Jordà (+34 617 301 705)

“Dins de cadascun de nosaltres hi ha el més savi dels metges. Només cal aprendre l’art de despertar-lo.”

Soc una barreja del metge que es va formar a la ciència de la Facultat de Medicina i de les experiències de la vida mateixa, que de vegades també m’han col·locat al lloc del malalt. Especialista en Psicosomàtica i Psicoterapeuta. Tot plegat, i especialment el tracte diari amb els pacients, m’ha permès descobrir que la malaltia només es pot tractar si atenem totes les dimensions de la persona: física, mental, emocional, social i espiritual.

Cristina Pons (+34 692 999 421)

“La felicitat és un dret, el nostre deure és cercar-la contínuament.”

Apassionada de la meva feina i de caràcter actiu, gaudeixo cuidant les persones del meu entorn i atenent els petits detalls. M’agrada fer que les coses siguin possibles, crear, imaginar i posar-hi l’acció per fer-ho realitat. Els darrers anys els he dedicat a la gestió de Teràpia Estructural, on tinc l’oportunitat de compartir amb altres aquesta filosofia. Per això, he decidit dedicar-me professionalment a transmetre una tècnica que ens ajuda a creure en nosaltres mateixos i esborra de la nostra ment els “no puc”.

Cristina Sánchez (+34 609 473 831)

“Som un cos energètic, i l’energia és informació.”

Soc una dona inquieta i curiosa, i això em va portar a estudiar Naturopatia per atendre els meus fills de manera natural i respectuosa. A partir d’aquí, vaig descobrir aquesta part cuidadora que hi ha i vaig decidir estudiar noves teràpies per a dedicar-m’hi professionalment.
Des del 2002, continuo formant-me i ampliant coneixements en altres disciplines per a poder acompanyar els processos terapèutics amb diferents metodologies, innovant en noves tècniques i investigant la manera des d’on pot ser més efectiva la meva intervenció.